June 25, 2015

Trobada Fiddle

El dissabte 6 de febrer de 2016, l’ESMUC i l’ACEM organitzaran conjuntament una Trobada Fiddle per a estudiants de corda fregada d’escoles de música i conservatoris d’arreu de Catalunya, que en aquesta edició tindrà lloc a la sala Oval del Museu Nacional d’Art de Catalunya , el diumenge 6 de febrer. Aquesta activitat s’emmarca dins el Barcelona Fiddle Congress que del 4 al 7 de febrer de 2016 s’organitzarà a l’Escola Superior de Música de Catalunya (Barcelona).

La Trobada Fiddle és una activitat oberta dirigida a tots els alumnes de corda fregada (violí, viola, violoncel i contrabaix) que vulguin treballar la música de tradició oral, el jazz i la música moderna. La trobada es convertirà en un assaig-concert multitudinari i participatiu que també s’obrirà al públic a fi que els familiars dels assistents que ho desitgin puguin ser-ne espectadors i puguin veure com els seus fills aprenen i gaudeixen de la Trobada amb alumnes d’altres escoles.

L’activitat estarà conduïda pel violinista Oriol Saña acompanyat del grup convidat aupaQUARTET amb la proposta del tema “Le Grand Funk” juntament amb els professors del congrès Darol Anger, Casey Driessen i Jason Anick.

Abans de l’encontre, el dissabte 14 de novembre, es realitzarà una sessió pràctica amb l’instrument dirigida a tots els professors que vulguin participar amb els seus alumnes a la Trobada Fiddle. A la sessió hi participarà també aupaQUARTET i es treballarà el tema que es tocarà durant la Trobada del dia 6 de febrer.

Si voleu escoltar l’àudio, cliqueu aquí

Patrocina:

D-ADDARIO_medium_esmuc

 

 

 

 

 

 

Organitza:

AcemLogo2011-01

LOGO ESMUC

Anteriors Trobades Fiddle

17 de novembre de 2013 Pavelló Esportiu Municipal de Martorell

Vídeo: Sergi Gras